Česky English

Chcete se zeptat? 777 731 577

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Elemento Brno s.r.o.
IČO 26082799
se sídlem Blažovická 1342/1, 627 00 Brno

Kontakt: info@topderax.cz


Jaké údaje a proč sbíráme

Kontaktování

V kontaktním formuláři sbíráme pouze jméno a e-mail, abychom vám mohli zodpovědět dotazy v rámci budoucího plnění smlouvy.

Poptávka

V rámci budoucího plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, email, telefon a název firmy, abychom mohli vaši poptávku správně vyřídit.

Objednávka

Pro plnění smlouvy sbíráme adresu, na které zakázku realizujeme. A z povinnosti vyplývající ze zákona od vás sbíráme jméno, fakturační adresu a případně název firmy a IČO, abychom mohli vystavit a archivovat daňové doklady.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktování: po dobu 1 roku.
  • Poptávka: po dobu 5 let.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 5 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

  • Elemento Brno s.r.o. (IČO 26082799, se sídlem Blažovická 1342/1, 627 00 Brno) jako provozovatel webu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.
  • CONSONA, s.r.o. (IČO 29296676, se sídlem Obřanská 929/128, 614 00, Brno) jako zpracovatel účetnictví.
  • Smartsupp.com, s.r.o. (IČO 03668681, se sídlem Milady Horákové 1957/13, Černá Pole, 602 00 Brno) jako provozovatel online chatu.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

Můžete se dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 23.5.2018.

Proč DDD služby od nás

  1. Nejmodernější prostředky a technologie.
  2. Transparentní ceny a profesionalita.
  3. Preventivní program a pojištění.

DDD servis provádíme v dojezdové vzdálenosti cca 60 km od Brna

Místa kde např. provádíme deratizace, dezinsekce a desinfekce:

  • Brno
  • Slavkov u Brna
  • Pozořice
  • Černá hora
  • Vyškov
  • Ochoz u Brna
  • Valašské Meziříčí
  • Prostějov
  • Přerov
  • Olomouc
  • Kuřim
  • Lelekovice
  • Česká
  • Adamov
  • Jinačovice
  • Blansko
  • Veverská Bítýška
  • Čebín
  • Lipůvka
  • Tišnov
  • Ostrovačice
  • Rosice
  • Oslavany
  • Pasohlávky
  • Dukovany
  • Velké Meziříčí
  • Náměšť nad Oslavou
  • Moravský Krumlov
  • Velká Bíteš
  • Znojmo
  • Újezd u Brna
  • Prace
  • Klobouky u Brna
  • Rousínov
  • Kyjov
  • Bučovice
  • Zaječí
  • Pavlov
  • Ždánice
  • Kroměříž
  • Moravany
  • Modřice
  • Rajhrad
  • Židlochovice
  • Pohořelice
  • Hustopeče
  • Velké Pavlovice
  • Břeclav
  • Boskovice
  • Mikulov

© Elemento Brno s.r.o. | ochrana osobních údajů

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top