Česky English

Chcete se zeptat? 777 731 577

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Elemento Brno s.r.o.
IČO 26082799
se sídlem Blažovická 1342/1, 627 00 Brno

Kontakt: info@topderax.cz


Jaké údaje a proč sbíráme

Kontaktování

V kontaktním formuláři sbíráme pouze jméno a e-mail, abychom vám mohli zodpovědět dotazy v rámci budoucího plnění smlouvy.

Poptávka

V rámci budoucího plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, email, telefon a název firmy, abychom mohli vaši poptávku správně vyřídit.

Objednávka

Pro plnění smlouvy sbíráme adresu, na které zakázku realizujeme. A z povinnosti vyplývající ze zákona od vás sbíráme jméno, fakturační adresu a případně název firmy a IČO, abychom mohli vystavit a archivovat daňové doklady.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktování: po dobu 1 roku.
  • Poptávka: po dobu 5 let.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 5 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

  • Elemento Brno s.r.o. (IČO 26082799, se sídlem Blažovická 1342/1, 627 00 Brno) jako provozovatel webu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.
  • CONSONA, s.r.o. (IČO 29296676, se sídlem Obřanská 929/128, 614 00, Brno) jako zpracovatel účetnictví.
  • Smartsupp.com, s.r.o. (IČO 03668681, se sídlem Milady Horákové 1957/13, Černá Pole, 602 00 Brno) jako provozovatel online chatu.

Soubory cookie

Webové stránky používají soubory cookie a další související technologie. Tyto soubory také vkládají třetí strany. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

Zásady používání souborů cookie


Na co máte právo

Můžete se dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 23.5.2018.

Proč DDD služby od nás

  1. Nejmodernější prostředky a technologie.
  2. Transparentní ceny a profesionalita.
  3. Preventivní program a pojištění.

DDD servis provádíme v dojezdové vzdálenosti cca 60 km od Brna

Místa kde např. provádíme deratizace, dezinsekce a desinfekce:

  • Brno
  • Slavkov u Brna
  • Pozořice
  • Černá hora
  • Vyškov
  • Ochoz u Brna
  • Valašské Meziříčí
  • Prostějov
  • Přerov
  • Olomouc
  • Kuřim
  • Lelekovice
  • Česká
  • Adamov
  • Jinačovice
  • Blansko
  • Veverská Bítýška
  • Čebín
  • Lipůvka
  • Tišnov
  • Ostrovačice
  • Rosice
  • Oslavany
  • Pasohlávky
  • Dukovany
  • Velké Meziříčí
  • Náměšť nad Oslavou
  • Moravský Krumlov
  • Velká Bíteš
  • Znojmo
  • Újezd u Brna
  • Prace
  • Klobouky u Brna
  • Rousínov
  • Kyjov
  • Bučovice
  • Zaječí
  • Pavlov
  • Ždánice
  • Kroměříž
  • Moravany
  • Modřice
  • Rajhrad
  • Židlochovice
  • Pohořelice
  • Hustopeče
  • Velké Pavlovice
  • Břeclav
  • Boskovice
  • Mikulov

© Elemento Brno s.r.o. | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top